Hvornår er det tid til en konkurrence? Altid!

Danmarks-Samfundet fejrer som bekendt Dannebrogs 800 års jubilæum på flere måder: Måske allerstørst er flagfesterne i juni måned 2019 men mange andre aktiviteter er også i sving.

På internettet, Facebook og på mobiltelefoner kan du møde Danmarks-Samfundet og i den kommende tid vil vi sætte spot på nogle af de nye ting du kan møde.

Denne gang er det KONKURRENCETID

De næste måneder kan du vinde præmier med Danmarks-Samfundet ved at deltage i vores fotokonkurrence og tegningslodtrækning.

Så er det tid til en konkurrence

Fotokonkurrencen er primært rettet mod unge og voksne og kravet er bare at tage et spændende foto hvor Dannebrog indgår. Alle deltagende billeder kan ses på dannebrog800.dk og de kan likes. De billeder der får flest likes indstiller vi til et gavekort på 500,- kr. til en butik efter eget valg – om det så er Elgiganten, HIFibutikken nede om hjørnet eller Bilka. I alt sætter vi 5 gavekort  på højkant hen over foråret og sommeren.

 

 

 

Tegningslodtrækning er for børn under 12 år. Her er kravet at lave en tegning hvori Dannebrog indgår på en eller anden måde.  Få en voksen til at tage et billede af en tegning og upload den på dannebrog800.dk   Inden Valdemarsdag 15. juni trækker vi lod blandt tegningerne og vi udlodder 10 gavekort på 500 kr til en butik efter eget valg.

Se mere på www.dannebrog800.dk og i vores app.

Du kan deltage i konkurrencen og uploade billeder både på dannebrog800.dk og via app’en, som kan hentes nedenfor: