Danmarks-Samfundet etablerer lokalforening for Hillerød og Omegn

Ved et møde den 24. september i Hillerød blev det besluttet at Danmarks-Samfundet, gennem etablering af en lokalkomité, ønsker at etablere en lokalforening for Hillerød og Omegn.

Gennem de seneste 10 år har D-S ikke haft en lokalforening i Hillerød. I den periode har ansøgere i Hillerød og Omegn modtaget faner og flag ved Valdemarsdag arrangementer i Helsingør og København.

På mødet, hvor både landsformand, næstformand og forretningsfører for Danmarks-Samfundet deltog, oprettedes en lokalkomité, der skal arbejde for godkendelse af en D-S lokalforening. Målet er at få lokalforeningen endeligt godkendt i første kvartal 2021 således at der kan gennemføres Valdemarsdag arrangement på Frederiksborg Slot i juni 2021. Her er det planen at der skal uddeles faner og flag, blive afholdt gudstjeneste, samt præsenteret byens faner ved march gennem byen til Torvet.

Henvendelse vedr. ansøgning om faner og flag, samt yderligere information om etableringen af lokalforeningen, kan stiles til lokalkomitéens tovholder Flemming H.R. Bang per mail; bangshill@privat.dk

Der afholdes stiftende generalforsamling torsdag den 22. oktober i Frimurerlogen på Frederik d. VII’s vej 3

Illustration; Frederiksborg Slotskirke ved flagdag for de udsendte den 5. september 2020.