Invitation: Faneborg for HM Dronningen 10. september

Kære forening, organisation med flere.

Vær med til at fejre Hendes Majestæt Dronningens Regeringsjubilæum lørdag den 10. september 2022. I den forbindelse ønsker Danmarks-Samfundet (DS), at opstille en faneborg sammen med en lang række andre foreninger og organisationer.

Alle er velkomne til at deltage i faneborgen med deres dannebrogsfaner så HM Dronningens karettur igennem København bliver så festlig som mulig.

Danmarks-Samfundet beder jer derfor om, såfremt I ønsker at være med, at stille med jeres dannebrogsfane, en fanebærer og en fanevagt.

Den Kongelige Eskorte kører fra Amalienborg den 10. september ca. kl. 1230. Derfra køres af rute således at Kongens Nytorv passeres og videre ned af Strøget ca. kl. 1240.

Faneborgen opstilles fra Kongens Nytorv og ned af Strøget, DS faner mødes foran Magasin du Nord (modsat det Kongelige teater) kl. 1130 og det er det tidspunkt der er jeres mødetid.

Tilmelding til deltagelse skal ske til Danmarks-Samfundets landskontor på e-mail ds@danmarks-samfundet.dk senest fredag den 26. august 2022. Eventuelle spørgsmål kan ligeledes rettes til landskontoret også på telefon 24 46 81 26.

Vi håber på et stort fremmøde af faner til denne fejring.

 

Danmarks-Samfundet kan desværre ikke give støtte til transportudgifter o.a.

I ønskes alle en fortsat god sommer og forhåbentlig på gensyn den 10. september.

Med venlig hilsen,

Bjarne Erbo Grønfeldt

Landsformand


Klik her for download af invitationen