Flaguddeling

Valdemarsdag den 15. juni med Dannebrog

Hejs flaget på Valdemarsdag – Dannebrogs fødselsdag – og lad det vaje for vinden med sit smukke rød/hvide korsbanner.

Det er en mangeårig begivenhed, at Danmarks-Samfundets Lokalforening i Køge hver den 15. juni med stor deltagelse holder flagfestgudstjeneste med faner, sang, musik, taler og uddeling af flag og faner til spejdere og lokale foreninger.

Flagfestgudstjeneste i Boholte Kirke den 15. juni 2022

Danmarks-Samfundet Lokalforening for Køge & Omegn afholdte Flagfestgudstjeneste i Boholte Kirke på Valdemarsdag 15. juni 202Der blev i år uddelt faner til Dans Danmark,  Fanerne blev overrakt af Josephine af Rosenborg

Læs omtale i Dagbladet den 17-6-2022

Flagfestgudstjeneste i Boholdte Kirke den 26-8-2021
Fagfestgudstjenesten med uddeling af flag og faner holdes normalt på Valdemarsdag den 15. juni. Sidste år blev den aflyst på grund af Corona og i år udskudt til august.

KFUM spejderne i Borup og Havdrup, Jersie og Solrød, Danmarks Veteraner Midtsjælland og Boholte kirke modtog flag og faner.

Se  program til flagfestgudstjenesten 2021 og pressemeddelelsen  om flagfestgudstjeneste.

Dannebrog til Sankt Croix
Ved en ceremoni på Køge Rådhus den 20. august 2021 blev Dannebrog uddelt til fodboldklubben VIDUF -Virgin Islands Danmark Ungdoms Fodboldudvekling og den kulturelle organisation Sankt Croix Landmark Society på de tidligere danske øer i Caribien.  

På billedet ses foreningens formand Leif Clemens Pedersen, Sankt Croix, formanden for DS i Køge Uffe Lundgaard,  Leif Pedersens hustru Elisabeth Kolind Pedersen, næstformand Bendt Lundsbjerg, og borgmester Marie Stærke.

Se omtale i Dagbladet ‘Dannebrog skal sikre samhørighed med Sankt Croix’ og Uffe Lundaards omtale af overrækkelsen af Dannebrog til Sankt Croix